Priser

Dit Fitness
– bliv den bedste version af dig!

Hos Dit Fitness kan du træne tidlig morgen eller sen aften og betale derefter. Vi tilbyder både formiddagstræning og ungdomsmedlemsskab.
Det er muligt at betale med Dankort, VISA og MasterCard.

 

Dagsbillet:

Det er muligt at købe en dagsbillet til 65 kr. pr person, dette foregår ved at mobilepay beløb til Centerleder Mikkel på 25 37 53 62. Skriv i sms hvor mange dage, og hvilken dag det skal gælde fra. Herefter fremsendes en engangskode til dør.

Prøvetime:

Der er mulighed for at booke en prøvetime inden man melder sig ind som medlem. Dette foregår i centerets bemandingstid medmindre andet er aftalt på mail “[email protected]”. Book prøvetime via link på denne side og vælg dato og tidspunkt. Dette gøres inden fremmøde.

Udmelding:

Ønsker man at opsige sit medlemskab, skal dette gøres på mail “[email protected]” med fuld navn. Vi modtager ikke opsigelser på sms, opkald eller andet end mail. Opsigelsen er løbende måned + 1 måned i henhold til medlemsbetingelserne.

Få 30 dages træning & oprettelse for 1 kr.

Fuldt medlemskab

Adgang til centeret alle dage fra 05:00 til 23:00

260 kr.- pr. måned

Få 30 dages træning & oprettelse for 1 kr.

Ungdomsmedlemskab

Adgang til centeret alle dage fra 05:00 til 23:00. Gælder til og med, at du fylder 21. Herefter overgår du til fuldt medlemskab.

 210 kr.- pr. måned

Få 30 dages træning & oprettelse for 1 kr.

Formiddag medlemskab

Adgang til centeret alle dage fra 05:00 til 12:00

160 kr.- pr. måned

Book gratis prøvetime

Prøvetime foregår i bemandingstid medmindre andet er aftalt.

Book og udfyld inden din prøvetime.